Onderneming helpt zomerschool: Laura van Arco Information

Laura Cornette is verantwoordelijk voor de communicatie binnen Arco Information en vertelt hoe Arco Zomerschool Mechelen helpt en waarom het bedrijf hiervoor kiest.

“Ik werk voor Arco Information en met ons bedrijf hebben wij een skybox bij KV Mechelen. Vorig jaar stelden we deze ter beschikking van de zomerschool, als leslocatie. Ook dit jaar doen we dit opnieuw. Het is een loge waar we in de zomer toch amper gebruik van maken en voor de kinderen is het een unieke locatie, met zicht op het voetbalveld. Niet alle deelnemers van de zomerscholen hebben de kans om naar KV Mechelen te kunnen komen kijken, en dan is dit een fijne kans om hen toch een beetje die voetbalbeleving mee te geven.

Het is een fijn gevoel om iets terug te kunnen doen. Voor ons is het slechts een kleine moeite en ik hoorde al van de lesgevers vorig jaar dat de kinderen het echt geweldig vonden. Dat is dan erg leuk om te horen en geeft veel voldoening. We vinden het belangrijk dat je als bedrijf ook echt in de gemeenschap staat en laten op deze manier ook aan onze personeelsleden zien dat we als bedrijf sociaal voelend zijn. En wie weet komt uit deze kinderen nog een voetbaltalent naar voren, hoe fantastisch zou dat zijn?!”

Deel: